2310 300.801 info@tempotent.gr Greek English
Banner for Espa

SATTLER DESIGN SELECTOR

Καλώς ήρθατε στην εφαρμογή της Επιλογής Σχεδίου για το ακρυλικό πανί της εταιρείας SATTLER. Εδώ θα βρείτε όλη την γκάμα των σχεδίων για τα ακρυλικά πανιά της εταιρείας SATTLER και μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δείτε πώς θα φαίνεται η επιλογή σας εφαρμοσμένη είτε σε σύστημα τέντας ,είτε σε σύστημα πέργκολας ,είτε σε ομπρέλα ,είτε σε κάποια σταθερή κατασκευή.

DESIGN SELECTOR

Με τα βελάκια που υπάρχουν στο κάτω μέρος της εφαρμογής δεξιά και αριστερά , μπορείτε να διαλέξετε την εικόνα που σας αρέσει και θέλετε να τοποθετήσετε το ακρυλικό πανί SATTLER. Πατώντας τα ΣΥΝ (+) πάνω στην εικόνα ,θα εμφανιστεί ένα μενού με τα σχέδια και τους κωδικούς από τα διαθέσιμα πανιά και κάνοντας κλικ πάνω στο σχέδιο θα εφαρμοστεί πάνω στην εικόνα. Εάν γνωρίζετε τον κωδικό του σχεδίου, μπορείτε να τον ψάξετε με την επιλογή SEARCH. Κάποιες εικόνες που εμφανίζουν και τους τοίχους του σπιτιού, έχουν και εκεί ΣΥΝ (+).Πατώντας το, θα σας εμφανίσει μία παλέτα επιλογής χρωμάτων και έτσι μπορείτε να αλλάξετε και το χρώμα του τοίχου.

Εφόσον έχετε επιλέξει το σχέδιο ,θα εμφανιστεί στην κάτω δεξιά γωνία, σαν καρτέλα. Πατώντας πάνω στην καρτέλα ανοίγει ένα μενού. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε πάλι το σχέδιό σας, μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας σχέδια και να βρείτε λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά για τα πανιά που έχετε επιλέξει. Σε αυτή την καρτέλα μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα αρχείο σε μορφή PDF με τις επιλογές σας και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή ή το κινητό ή το tablet σας.

COMPARE FABRICS

Εδώ μπορείτε να συγκρίνετε σχέδια και συνδυασμούς πανιών στην εικόνα που διαλέξατε στην προηγούμενη καρτέλα ,στο DESIGN SELECTOR.

SHADOW SIMULATOR

Εδώ γίνεται προσομοίωση σκίασης. Μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις από την επιλογή CONFUGIRATION. Μπορούμε να βάλουμε την ακριβή τοποθεσία μας, τον προσανατολισμό του σπιτιού και τις διαστάσεις και μοίρες της τέντας μας και να δούμε την σκιά που θα κάνει στον χώρο μας.


ΕΣΠΑ 2014-2020